• Lees onze Corona-maatregelen in COVID19 sectie
  • Proefles? Vraag deze aan via proefles@gvmijdrecht79.nl
  • Alleen na goedkeuring van GVM'79 is proefles mogelijk.

Drukke wedstrijddag voor GVM’79

Gepubliceerd op 3 april 2022 om 19:25

Omdat vanwege corona alle wedstrijden naar achteren zijn verplaatst hadden zowel de turnsters als de acrogymnasten van GVM’79 op 2 april een wedstrijd. Dat was voor de trainsters een grotere uitdaging dan voor de gymnasten, maar met de hulp van invallers kon naar elke wedstrijd goede begeleiding mee.  In Kortenhoef deden de recreanten en jonge selectie turnsters hun eerste echte wedstrijd. In Februari hadden was er al in de eigen gymzaal de Brug geoefend, maar nu dan een echte wedstrijd tegen andere verenigingen. Als eerst van de dag was het de beurt aan Lea, Yura, Jill en Julie (GVM 3), zij hadden zich goed voorbereid en vooral op de vloer gooiden de dames hoge ogen. In een groot deelnemersveld werden ze uiteindelijk 4e (met medaille)! Daarna waren de selectie turnsters aan de beurt, die wat moeilijkere oefenstof moesten doen.  De turnsters van GVM 4 en GVM 5 waren aan elkaar gewaagd en scoorden op alle toestellen hoger dan de concurrentie. Bij de prijsuitreiking bleek dat het groepje van Alyshia, Isabel en Femke nét 0,6 meer punten had behaald dan Hulda, Lena en Hanne.  Beide GVM-teams mochten respectievelijk een gouden en zilveren medaille mee naar huis nemen. Ook de selectie meiden van GVM 6 turnden een goede wedstrijd, en behaalden op sprong één van de hogere scores. Parel, Tess, Eva en Eydis haalden 124,988pnt (9e).  In de middag waren de jongsten meiden van GVM79 aan de beurt, zij turnden allemaal op 3 toestellen. Bij alle turnsters waren er zenuwen en was iedereen er op gebrand om zijn best te doen. Dit lukte ook super goed ! Bij GVM 1 was het lastig om de concentratie er de hele wedstrijd bij te houden, maar Inaya, Tifa, Vera en Noa-Yasmine werkten de oefeningen erg netjes af. Met bijna 114 punten kwamen zij op de 8e plek. Het team Tove, Logan, Zenzi, Marit en Liz zijn net wat ouder en wisten de jury op alle toestellen in te pakken met hun grote glimlachen. Ook waren gestrekte tenen en armen prima in orden en mochten de dames op het podium komen om hun zilveren medaille op te halen. Wat een goed resultaat van de GVM-teams !

In Zaandam op de acrogymwedstrijd begeleide hulptrainster Sanne de acrobaten. Ook hier zagen de oefeningen er piekfijn en netjes afgewerkt uit. Scoorden de team de vorige wedstrijd nog ruim boven de 20 punten, dat was nu helaas wat anders met de strenge jury. Finn en Abigail werkten goed samen en dansten tussen de elementen door op de vrolijke muziek van “Con Flores”.  De zussen Alyshia, Zoë en Kayleigh hadden strakke balans elementen, maar het vliegtuigje gooien ging iets minder goed dan normaal. Amy-Jay, Lara en Gwenn hadden weer een strakke choreografie en elementen, waar weinig op af te dingen viel. Al met al een goede prestatie. Helaas bij acrogym geen medailles voor de GVM-teams.

Aan het eind van de dag keken de trainers terug op geslaagde wedstrijden en kon iedereen tevreden met de prestatie naar huis. Wil jij ook eens bij onze gezellige en sportieve vereniging meedoen? Op dit moment bieden we een Acrogym-cursus aan, waarbij je afsluit met deelname aan een wedstrijd. Ook kun je altijd een proefles komen doen bij de turnafdeling. Meer info vind je op onze website www.gvm79.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Top Rated Copier Dealer in NJ
2 maanden geleden

marlamacrossan@gmail.com

roxeena#Monaahi[Ykirihozjybovxoh,2,5]
23 dagen geleden

Canadian News Today is your source for the latest news, video, opinions and analysis from Canada and around the world.


Find top News here : https://www.canadiannewstoday.com/

BobbyDrack
13 dagen geleden

Increase your income easily and stress-free. Achieve 75% growth in 3 weeks with CATDOG CASH, without the need for complex technical skills or deep marketing knowledge.
Website: https://catdog.cash/
Telegram: https://t.me/catdogcash
Twitter: https://twitter.com/CatDogCash