• Lees onze Corona-maatregelen in COVID19 sectie
  • Proeflessen kunnen aangevraagd worden via proefles@gvmijdrecht79.nl

Trainers bij GVM'79

Esther de Vries

Ik geef al meer dan 15 jaar les bij GVM. Zelf ben ik als turnster begonnen in Wilnis bij Veenland. Daarna op mijn 13e overgestapt naar GVM’79 omdat ik daar meer uren kon trainen. Nadat ik met toestelturnen ben gestopt heb ik nog 7 jaar op hoog niveau bij GVM’79 aan Acrogym gedaan. In deze sport ben ik samen met Imara vd Linden ook nog Nederlands Kampioen geweest. Toen mijn moeder stopte als Acrogym-trainster heb ik de Acrogymgroep overgenomen. Ook als Acrogym-trainster was ik erg succesvol en heb ik op meerdere niveau’s Nederlands Kampioenen afgeleverd. Helaas gaan er de laatste jaren steeds minder meiden (en jongens) acrogymmen. Ook stappen er binnen GVM minder kinderen over. Daarom ben ik me steeds meer op het turnen gaan richten. Ik had altijd al 1 recreantengroep, maar dat is nu uitgebreid naar 5 turngroepen en de peuter- en kleutergym. 

Met selectie C ben ik 2 jaar geleden gestart. In deze groep hoop ik talentvolle recreanten turnsters meer uitdaging te bieden en mogelijk door te laten stromen naar de volgende selectie groep. Naast trainster ben ik ook nog als Fysiotherapeut werkzaam bij MTC Fysio. 

Nellianne Meijer

Toen ik 12 jaar was, ben ik bij GVM begonnen met de springgroep die er toen was. Toen deze groep stopte na een jaar wilde ik niet weg bij de vereniging en ben ik begonnen met selectie turnen. Dit doen ik nog steeds met veel plezier in selectie A!

Toen ik 15 jaar was, ben ik gaan assisteren bij selectie B onder leiding van Wendy. Toen heb ik ook de assistentencursus niveau 2 bij de KNGU gevolgd en afgerond. Vorig seizoen ben ik begonnen als trainer van selectie Dames en dit seizoen ben ik sinds januari ook trainer van selectie B. Naast trainer ben ik ook jurylid tijdens een aantal selectiewedstrijden. 

Het lesgeven vind ik ontzettend leuk. Zo leuk dat ik er ook een studie voor ben gaan volgen. Volgend seizoen begin ik aan mijn tweede jaar van de studie ‘academie voor lichamelijke opvoeding’. Tijdens de trainingen vind ik het belangrijk dat kinderen met plezier bewegen en het beste uit zichzelf halen!  Seizoen 2020-2021 zal ik selectie B op zaterdag gaan lesgeven.

Natasja Galjaard

Hi! Ik ben Natasja. 
Ik heb vroeger met heel plezier jaren geturnd bij BATO Haarlem. De afgelopen jaren ben ik de assistente van Wendy geweest bij de selectiegroepen turnen en heb ik ook vaak turnsters begeleid bij wedstrijden.  Soms ook als jurylid, want dat doe ik ook met veel plezier. Ik geef les aan selectie B op de woensdag en selectie A op zaterdag 1x per 4 weken. 

Madelief Voorbij

Als klein meisje ben ik begonnen bij GVM’79 met recreatieturnen. Al snel stroomde ik door naar de selectie. Later heb ik de overstap gemaakt naar FIT’84 Amstelveen, nu bekend als United Amstelveen. Na een jaar gestopt te zijn ben ik toch nog twee jaar bij GVM’79 komen turnen voor de gezelligheid, omdat ik het turnen toch miste! Al vijf jaar geef ik met veel plezier training aan nationaal- en districtsgroepen. Ik hou van aanpakken en gestructureerd werken, met meer dan genoeg ruimte voor plezier en succeservaring! Ik geef op donderdag selectie A les, naast mijn studie psychologie.

Merel ten Haaf

Als klein meisje ben ik begonnen met turnen in de recreanten groep bij GVM’79. Al snel kon ik doorstromen naar de plusgroep en daarna naar de selectie. Helaas ben ik vorig jaar gestopt met turnen door een knieblessure. Dit jaar ben ik gestart met lesgeven bij de selectie A + Dames. Toen ik in de plusgroep turnde heb ik een cursus gevolgd tot assistent niveau 1 en deze behaald. Vanaf die tijd heb ik bij geholpen bij o.a. de kleutergym, recreanten en de selectie. Ook vind ik het altijd erg leuk om met de wedstrijden mee te lopen met de dames wat altijd erg gezellig is! 

Dit jaar ben ik gestart met de opleiding Fysiotherapie. Deze studie duurt 4 jaar in totaal. Ik doe deze opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. 

Menso van Sijll

Samuel Wezer 

Hi, ik ben Samuël. Ik ben op mijn 13e begonnen met freerunnen. Toen ik voor het eerst een leeftijdsgenoot een salto tegen de muur zag doen was ik gelijk verkocht. Freerunnen was best nieuw toen ik het ontdekte en er was toevallig net een les gestart in Alphen aan den Rijn (de plek waar ik woon). Ik ben daar les gaan volgende en heb kort daarna door te helpen bij de lessen geleerd zelf freerunles te geven. Ik geef nu alweer 3 jaar les bij gvm'79 en dat doe ik met veel plezier. Ik geniet ervan om te zien hoe mijn leerlingen groeien en hoe zij hun eigen obstakels overwinnen!

Assistent trainers

Tara de Jong

Jessica Helmer

Benjamin Hodenpijl

Hoi!

Ik ben Benjamin en ik ben 17 jaar oud. Ik ben één van de freeruntrainers bij GVM'79. Ik houd van vette runs maken met veel flips en tricks. Ik train al rond de 3 jaar en geef ook al een jaar les. Het lesgeven vind ik erg leuk omdat ik in een community waarin ik veel leer, ik ook aan andere mensen binnen de freeruncommunity dingen kan leren. Dit doe ik dan ook met veel plezier en passie. 

Ik zie je graag een keer bij gymzaal de Brug, train safe en tot snel!

Assistenten

Nicole Forde

Hatice Cankaya

Abigail Pool

Ik ben 11 jaar, ik zit in groep 8. Ik zit op Acrogym, Paardrijden en Judo. Ik help bij GVM op de dinsdag en daarna ga ik zelf acrogymmen.  Ik vind dat heel leuk om te doen en volgens mij kunnen ze bij GVM nog wel meer hulpjes gebruiken. 

 

 

Huda Saleh

Ik ben Huda Al-rassas. Ik kom uit Yemen. Ik ben Arabisch taal docent .Ik woon in Nederland voor drie jaar en twee maanden. Ik volg Nederlands taal cursus. Ik houd van organiseren de feesten  en ik houd ook van de reizen .

Afaf