• Lees onze Corona-maatregelen in COVID19 sectie
  • Proefles? Vraag deze aan via proefles@gvmijdrecht79.nl
  • Alleen na goedkeuring van GVM'79 is proefles mogelijk.

Trainers bij GVM'79

Esther de Vries

Ik geef al meer dan 15 jaar les bij GVM. Zelf ben ik als turnster begonnen in Wilnis bij Veenland. Daarna op mijn 13e overgestapt naar GVM’79 omdat ik daar meer uren kon trainen. Nadat ik met toestelturnen ben gestopt heb ik nog 7 jaar op hoog niveau bij GVM’79 aan Acrogym gedaan. In deze sport ben ik samen met Imara vd Linden ook nog Nederlands Kampioen geweest. Toen mijn moeder stopte als Acrogym-trainster heb ik de Acrogymgroep overgenomen. Ook als Acrogym-trainster was ik erg succesvol en heb ik op meerdere niveau’s Nederlands Kampioenen afgeleverd. Helaas gaan er de laatste jaren steeds minder meiden (en jongens) acrogymmen. Ook stappen er binnen GVM minder kinderen over. Daarom ben ik me steeds meer op het turnen gaan richten. Ik had altijd al 1 recreantengroep, maar dat is nu uitgebreid naar 5 turngroepen en de peuter- en kleutergym. 

Met selectie C ben ik 2 jaar geleden gestart. In deze groep hoop ik talentvolle recreanten turnsters meer uitdaging te bieden en mogelijk door te laten stromen naar de volgende selectie groep. Naast trainster ben ik ook nog als Fysiotherapeut werkzaam bij MTC Fysio. 

Nellianne Meijer

Toen ik 12 jaar was, ben ik bij GVM begonnen met de springgroep die er toen was. Toen deze groep stopte na een jaar wilde ik niet weg bij de vereniging en ben ik begonnen met selectie turnen. Dit doen ik nog steeds met veel plezier in selectie A!

Toen ik 15 jaar was, ben ik gaan assisteren bij selectie B onder leiding van Wendy. Toen heb ik ook de assistentencursus niveau 2 bij de KNGU gevolgd en afgerond. Vorig seizoen ben ik begonnen als trainer van selectie Dames en dit seizoen ben ik sinds januari ook trainer van selectie B. Naast trainer ben ik ook jurylid tijdens een aantal selectiewedstrijden. 

Het lesgeven vind ik ontzettend leuk. Zo leuk dat ik er ook een studie voor ben gaan volgen. Volgend seizoen begin ik aan mijn tweede jaar van de studie ‘academie voor lichamelijke opvoeding’. Tijdens de trainingen vind ik het belangrijk dat kinderen met plezier bewegen en het beste uit zichzelf halen!  Seizoen 2020-2021 zal ik selectie B op zaterdag gaan lesgeven.

Marieke Gobee

Ik zal mijzelf kort voorstellen. Mijn naam is Marieke Gobée, 29 jaar en ik woon in Mijdrecht. Na de sportacademie heb ik de opleiding Vaktherapie afgerond. Tegenwoordig werk ik als sociotherapeut in een TBS kliniek. Uiteraard heb ik naast werk ook hobbies zoals sporten (waaronder basketballen), piano spelen en gezellig met vrienden een avondje vertoeven. Als kind heb ik zelf geturnd in de selectie van GVM en ik vind het erg leuk om daar weer terug te zijn. Wil je kennis komen maken? Loop gezellig een keer langs in de hal!

Samuel Wezer 

Hi, ik ben Samuël. Ik ben op mijn 13e begonnen met freerunnen. Toen ik voor het eerst een leeftijdsgenoot een salto tegen de muur zag doen was ik gelijk verkocht. Freerunnen was best nieuw toen ik het ontdekte en er was toevallig net een les gestart in Alphen aan den Rijn (de plek waar ik woon). Ik ben daar les gaan volgende en heb kort daarna door te helpen bij de lessen geleerd zelf freerunles te geven. Ik geef nu alweer 3 jaar les bij gvm'79 en dat doe ik met veel plezier. Ik geniet ervan om te zien hoe mijn leerlingen groeien en hoe zij hun eigen obstakels overwinnen!

Assistent trainers

Tara de Jong

Merel ten Haaf

Als klein meisje ben ik begonnen met turnen in de recreanten groep bij GVM’79. Al snel kon ik doorstromen naar de plusgroep en daarna naar de selectie. Helaas ben ik met turnen door een knieblessure. Dit jaar ben ik gestart met lesgeven bij de selectie A + Dames. Toen ik in de plusgroep turnde heb ik een cursus gevolgd tot assistent niveau 1 en deze behaald. Vanaf die tijd heb ik bij geholpen bij o.a. de kleutergym, recreanten en de selectie. Ook vind ik het altijd erg leuk om met de wedstrijden mee te lopen met de dames wat altijd erg gezellig is! 

Dit jaar ben ik gestart met de opleiding Fysiotherapie. Deze studie duurt 4 jaar in totaal. Ik doe deze opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. 

Assistenten

Abigail Pool

Ik ben 11 jaar, ik zit in groep 8. Ik zit op Acrogym, Paardrijden en Judo. Ik help bij GVM op de dinsdag en daarna ga ik zelf acrogymmen.  Ik vind dat heel leuk om te doen en volgens mij kunnen ze bij GVM nog wel meer hulpjes gebruiken. 

 

 

Afaf