Clubkleding

Alle turnpakjes van GVM zijn aan te bestellen via TT-Gymnastics

Recreatie turnen: VR-8304

Selectie turnen:  V765

 

De turnpakjes zijn eenvoudig te bestellen bij TT-Gymnastics. In de webwinkel van TT-Gymnastics vindt u een maattabel, waarmee u de benodigde maat kunt bepalen. Mocht het turnpakje niet blijken te passen, dan is omruilen mogelijk.

Zit de maat er niet bij of is deze niet leverbaar, neem even contact op met de trainer,

 

Meer foto’s en de prijzen van dit turnpakje vindt u op www.tt-gymnastics.nl, evenals andere producten zoals bijpassende turnbroekjes, turnleertjes, haarwokkels, turnschoentjes of andere turnaccessoires.

 

Kom je er niet uit, mail ons dan even:

info@gvmijdrecht79.nl


Tweedehands GVM Turnkleding

Bent u opzoek naar een tweedehands turnpakje of trainingspak?

In gymzaal de Brug hebben wij een grote doos waarin (oud)leden hun spullen te koop aan kunnen bieden. Hieronder ziet u ook een lijst met artikelen, die in de doos zouden moeten zitten. Vraag even of u in de doos kunt kijken en de turnkleding in de kleedkamer kunt passen.  

U regelt zelf met de verkoper de betaling

 

U wilt GVM Turnkleding verkopen

Noteer uw artikelen in het spreadsheet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1n3QxKQSijD3RmWnYDgUCsN-AixFJv_2mELTeQqVfH8M/edit?usp=sharing

of vul het formulier in:

https://forms.gle/AQ2gEDhrnE26CNrv9

Lever de kleding in bij gymzaal de Brug in de Turnkleding-doos, schrijf ook de artikelen daar op de lijst.

U stopt items die bij elkaar horen in een plastictas. Wilt u spullen ook apart verkopen, zorg dan dat op elk item een brief/enveloppe zit met de volgende gegevens:

- Uw naam

- Uw telefoonnummer

- Maat van het artikel

- Prijs van het artikel (of schrijf hier nader overeen te komen).

Bij voorkeur betaald de koper via Tikkie of betaallink, zodat er geen contanten in de kledingdoos komen.  De koper neemt via whatsapp of telefoon contact met u op. 

 

GVM is niet verantwoordelijk voor zoek raken of diefstal van items. De kledingdoos is op basis van wederzijds vertrouwen. 

 

Tweedehands Clubkleding
PDF – 66,4 KB 533 downloads