• Lees onze Corona-maatregelen in de laatste Nieuwsbrief
  • Proeflessen kunnen aangevraagd worden via proefles@gvmijdrecht79.nl

Privacy regelement

Deze website wordt beheerd door Gymnastiekvereniging Mijdrecht 1979  (GVM'79). Als je gebruik maakt van de website van GVM'79 en de producten en diensten die daarop te vinden zijn, dan laat je gegevens bij ons achter. Bovendien laat de website een aantal soorten cookies op je computer achter. Die cookies worden gebruikt om de website beter te laten werken op jouw apparaat. Hieronder kun je lezen welke gegevens GVM'79 kan verzamelen, waarom we dat doen en wat we met die gegevens kunnen doen. Ook kun je lezen welke cookies we gebruiken en waarom.

 

Cookies
Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op jouw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende je gebruik van deze website verzameld. Deze informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde ‘cookies’. Dit zijn kleine tekstbestanden, die door de bezochte webpagina automatisch op je computer worden geplaatst. Je kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van je browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video’s van YouTube.

 

Persoonsgegevens
Als je gebruik maakt van de GVM'79-website, dan laat je soms (persoons)gegevens bij ons achter. Je laat op de volgende manieren je gegevens bij ons achter:
• Navigatie door de website
• Invullen van formulieren
GVM'79 bewaart en verwerkt je gegevens met de volgende doelen:
• Verzamelen en analyseren van statistieken ten einde de website te optimaliseren
• Het leveren van de producten en diensten die je van ons afneemt

 

Je gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden. Wie niets met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. GVM'79 streeft ernaar je gegevens met de meest recente beveiligingstechnieken en versleutelingmethoden op te slaan en te verzenden. GVM'79 gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Wij zullen nooit jouw gegevens verkopen aan andere partijen.
Mocht je toch mail of ongewenste reclame ontvangen, dan kan je altijd aangeven dat je niet meer wilt dat wij contact met je opnemen. Aan het afmelden zijn nooit kosten verbonden.

Je persoonsgegevens worden ook verwerkt door een derde partij, in dit geval ons administratiesysteem "All United"

 

Als je minderjarig bent, dus jonger dan 16 jaar, dan mag je alleen toestemming geven voor het verwerken van je persoonsgegevens met toestemming van een van je ouders of wettelijke voogd. Het is dan belangrijk dat je ouder(s) of je voogd dit statement leest. Zij kunnen ook de rechten uitoefenen die je hebt met betrekking tot de persoonsgegevens die je bij ons achterlaat, zoals het recht om je te verzetten tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens of het recht op inzage in en correctie van je gegevens.

 

Je kunt altijd inzicht krijgen in de persoonsgegevens die GVM'79 van jou heeft. Je kunt hiertoe een schriftelijk verzoek indien bij de ledenadministratie van GVM'79. Binnen een maand krijg je een reactie op jouw verzoek. Je kunt op basis van de uitkomsten GVM'79 ook verzoeken om je gegevens aan te passen, aan te vullen of te verwijderen als de gegevens feitelijk onjuist, onvolledig of niet relevant zijn. Wil je zelf je gegevens wijzigen maak dan gebruik van onze app. 

 

KNGU
Wanneer je je als lid aanmeldt bij GVM'79  ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden uitgewisseld met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Een GVM'79  lidmaatschap voor gymnastiek, turnen, acrogym, kleutergym en freerunning betekent namelijk ook een inschrijving bij de KNGU.

 

Websites van derden
Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden, die via links op deze website kunnen worden bezocht.

 

Vragen over dit Privacy Statement?
De website en de persoonsgegevens die je hier achterlaat worden beheerd door GVM'79. Voor vragen en opmerkingen over dit Privacy Statement kun je altijd contact opnemen met het bestuur van GVM'79 of per mail via website@gvmijdrecht79.nl

 

Klacht over dit Privacy Statement?
Heb je klachten over dit privacy statement of over de wijze van verwerken van gegevens door GVM'79? Dan kun je je richten tot de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

 

Wijzigingen Privacy statement
GVM'79 behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient daarom aanbeveling om dit Privacy statement regelmatig na te kijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte blijft. De meest actuele versie kan altijd via de website worden geraadpleegd.

Versie 2021