• Lees onze Corona-maatregelen in COVID19 sectie
  • Proefles? Vraag deze aan via proefles@gvmijdrecht79.nl
  • Alleen na goedkeuring van GVM'79 is proefles mogelijk.

Klachten

 

Wij doen er bij GVM’79 alles aan om uw kind met plezier naar de sport te laten gaan.  Hiervoor hebben alle train(st)ers een cursus gevolg bij een “veilig sport klimaat”.  Desondanks kan het voorkomen dat er vervelende situaties ontstaan tijdens het sporten. Dit kan tussen gymnasten, maar tussen train(st)er en gymnast.

Kinderen zullen dit niet zo snel aan de train(st)er melden, maar zullen thuis reageren met ‘geen zin meer hebben in gym” of “buikpijn/hoofdpijn”.  Het beste in zulke situaties is het bespreken met de train(st)er, zodat zij de situatie direct kan uitleggen en haar gedrag ten opzichte van de gymnast kan aanpassen. Natuurlijk is het fijn als een ouders even meekomt naar dit “gesprekje”

 

Wanneer u een klacht heeft over één van onze train(st)ers of lessen, wilt u dat dan zo snel mogelijk aan de desbetreffende train(st)er willen weten. Dit kan per mail, face-to-face of telefonisch.

 

Mocht de klacht zo ernstiger zijn of komt u er met de train(st)er niet uit, dan graag contact zoeken met de voorzitter van GVM (info@gvmijdrecht79.nl) . Bij voorkeur ook de train(st)er in de cc plaatsen.

 

Mocht de klacht nog ernstiger zijn of komt u er niet uit met het bestuur of trainer dan kunt u zich wenden tot onze vertrouwenscontactpersoon:

VCP@gvmijdrecht79.nl

 

Wij proberen samen met u te zoeken naar een oplossing.