Nu ook recreanten turnen op zaterdag !

Gepubliceerd op 18 september 2022 om 15:51

GVM’79 is na de zomer weer fris en fruitig aan het nieuwe seizoen begonnen. Door het tekort aan trainers zijn er een aantal roosterveranderingen gedaan. Zo zijn de lessen kleuter- en peutergym helaas gestopt. GVM’79 wil dit heel graag weer opstarten, maar zoekt hiervoor een train(st)er (in opleiding). Gelukkig kon het aanbod op zaterdag uitgebreid worden met recreanten turnen uur. In dit uur, die er eigenlijk 1,5 zijn, zorgen we dat turnsters de basisbeginselen van het turnen leren. Daarnaast is er aandacht voor het ontwikkelen van een goede motoriek. Kinderen vanaf 6 jaar (geboortejaar 2016) tot en met 10 jaar zijn van harte welkom om een keer een proefles te komen doen! De lessen zijn zaterdag van 12:00 – 13:30 , Gymzaal de Brug (van wassenaerstraat 9a) Lijkt jouw dit leuk? Kijk op de website hoe je je aanmeldt voor een proefles. Wil je liever eerst een keer kijken? Dat kan aankomende zaterdag 24 september tijdens de Rommelmarkt van wijkcomité Proostdijland op het grasveld achter gymzaal de Brug.

Reactie plaatsen

Reacties

Thecla
2 jaar geleden

Ik heb net voor mijn kleindochter een proefles aangevraagd en ik gevraagd voor de woensdagmiddag maar ik zie nu dat het op zaterdagmiddag is dat is ook goed

Danielle
7 maanden geleden

Goedendag,

Is dit nog op zaterdag? Ik ben druk opzoek voor mijn dochter die heel graag wil turnen ze is van 2016 maar door co-ouderschap ben ik gebonden aan do vr za wat zijn de mogelijkheden voor haar? En is een proefles mogelijk?

Berlinda
een maand geleden

Beste mevrouw,

Ik ben voor mijn dochter van 6 jaar opzoek naar turnles. Is dit ook nog steeds op zaterdag ? Is een proefles mogelijk ?


Groeten,
Berlinda